stäng
Offertförfrågan

Meeting Room - Kungsholmen

Ljus lokal på Kungsholmen

Meeting Room är en event- och möteslokal centralt belägen på Kungsholmen. Här arrangeras allt från konferenser och minimässor till storslagna fester.

Totalytan på 800 m2 är fördelad på fyra större lokaler samt sju separata konferensrum vilket ger rum för mycket och många.

Meeting Rooms ljusa och moderna lokaler har en anrik historia.

För hundra år sedan tillverkades här kulsprutor och tobaksmaskiner och än idag lever industrikänslan vidare i betongväggarna och de stora glasfönstren.

Med små enkla medel kan lokalen byta skepnad med hjälp av ljus och dekor. Meeting Room har ett stort utbud vad det gäller teknik och möbler.

För att läsa mer om lokalen och se bilder Klicka här >>>

Adress: Alströmergatan 20, 112 47 Stockholm Se lokalen på Google Maps >>>

nyttigt att känna till

Härliga lokaler? Vi har flera fina lokaler för alla typer av fester och konferenser. Bland annat Matdistriktet på Kungsholmen och Kajplats 18 utmed Strandvägen. Maila oss på mail@ettlitetkok.se för mer info.

Frakt & fraktkostnad: I frakt ingår utkörning och vid behov upphämtning. Beställ gärna så att vi kommer 45 minuter innan ni planerar att äta, då hinner vi korrigera ev. leveransmisstag

Lunchordrar över 1000 kronor vardagar 07:30-15:30 gratis inom tull. Fraktkostnaden varierar annars beroende på adress och klockslag. Frakt utom tull tillkommer alltid minimum 345:-.

Personal: Alltid 4 timmar minsta debitering. Serveringspersonal kostar 350:- i timmen + moms, kockar kostar 380:- i timmen + moms. Debiteringen påbörjas från att vi lämnar vår restaurang på Warfvinges väg till att vi kommer tillbaka dit.

Minimiantal för bufféer: 8 personer.

Moms: Tillkommer på alla priser där inte annat är skrivet 12%, alkoholhaltiga drycker 25%

Fakturaavgift: För respektive faktura debiterar vi 50:- i fakturaavgift.

Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-660 71 09   mail@ettlitetkok.se
12 % moms tillkommer