stäng

Vi hjälper till när ni vill!

Personal: Behöver ni personal till festen hjälper vi gärna till. Vi hjälper er med planeringen och berättar gärna hur mycket vi anser att ni behöver för att det ska bli bra service. Generellt brukar vi rekommendera en personal per var 25:e gäst vid bordsservering. Vi debiterar alltid minst fyra timmar och debiteringen påbörjas när vi lämnar vår restaurang på Warfvinges väg och avslutas när vi kommer tillbaka dit.

  • Den första personalen vi skickar är alltid en rutinerad servitör/hovmästare som kostar 420:- i timmen + moms.
  • För varje serveringspersonal utöver det tar vi 400:- i timmen + moms.
  • Kockar kostar 420:- i timmen + moms.
Dessutom OB-tillägg 50:- i timmen efter klockan 20:00 på vardagar samt efter 16:00 på lördagar och hela söndagar.

Till sällskap över 40 personer som äter trerätters eller 50 personer som äter buffé med dryckesservering vid bordet och önskar personal servering av dryck vid bordet personal skickar vi en serveringspersonal samt en rutinerad hovmästare som även hjälper till att servera allt för att kvalitén ska bli hög på ert arrangemang. Sammanlagt pris för dessa två personal är 820:- i timmen

Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-660 71 09   mail@ettlitetkok.se
12 % moms tillkommer