stäng
Offertförfrågan

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss, ställa en fråga eller kanske boka/beställa någonting är vi alltid tillgängliga på telefon, e-post eller facebook.
Våra lokaler finns centralt beläget i Stockholm City, och varje dag lagar vi och kör ut lunch åt våra trogna kunder. Du kan närsomhelst bli en av dem!
Behöver du komma i kontakt med oss, ställa en fråga eller kanske boka/beställa någonting är vi alltid tillgängliga på telefon, e-post eller facebook.

Ett litet kök
Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm

Telefon: 08-660 71 09
E-post: mail@ettlitetkok.se
facebook.com/ettlitetkok

Vårt miljöarbete

På Ett Litet kök lever vi i nuet, men vi tänker på framtiden. Därför källsorterar vi alla våra sopor och säljer dem så att de kan bli biogas. Vi försöker i den mån det är möjligt att arbeta ekologiskt, närproducerat och i säsong. Har du fler idéer eller önskemål om hur vi kan jobba för miljön? Hör av dig till oss! Vi är alltid öppna för nya idéer!

Offertförfrågan

Fyll i formuläret och berätta om festen/evenemanget så noga som möjligt, så återkommer vi med offert!
Namn
Företag
Telefon
Mail
Berätta om festen/evenemanget
Vill du bli uppringd?

nyttigt att känna till

Härliga lokaler? Vi har flera fina lokaler för alla typer av fester och konferenser. Bland annat Matdistriktet på Kungsholmen och Kajplats 18 utmed Strandvägen. Maila oss på mail@ettlitetkok.se för mer info.

Frakt & fraktkostnad: I frakt ingår utkörning och vid behov upphämtning. Beställ gärna så att vi kommer 45 minuter innan ni planerar att äta, då hinner vi korrigera ev. leveransmisstag

Lunchordrar över 1000 kronor vardagar 07:30-15:30 gratis inom tull. Fraktkostnaden varierar annars beroende på adress och klockslag. Frakt utom tull tillkommer alltid minimum 345:-.

Personal: Alltid 4 timmar minsta debitering. Serveringspersonal kostar 350:- i timmen + moms, kockar kostar 380:- i timmen + moms. Debiteringen påbörjas från att vi lämnar vår restaurang på Warfvinges väg till att vi kommer tillbaka dit.

Minimiantal för bufféer: 8 personer.

Moms: Tillkommer på alla priser där inte annat är skrivet 12%, alkoholhaltiga drycker 25%

Fakturaavgift: För respektive faktura debiterar vi 50:- i fakturaavgift.

Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-660 71 09   mail@ettlitetkok.se
12 % moms tillkommer