stäng
Offertförfrågan

Kurser

Upplev en helkväll med spännande matlagning!

Paketpriser inklusive buffé eller 3-rätters

Ni har exklusiv tillgång till vårt fina kök och matsal på vår nybyggda restaurang Matdistriktet.

Minimiantal 8 personer, max 30 personer.

Lokalhyra 3000:- + 645:- per person. Vi har två lokaler och anpassar efter hur många ni blir.

Vid större grupper än 15 personer rekommenderar vi att ni lägger till en av följande aktiviteter: Musikquiz, snapsprovning med gissningslek eller enkel cocktail-utbildning. Dessa aktiviteter kostar 145:- per person.

Aktivitet är inte obligatoriskt men om ni inte väljer till det delar vi upp er i två grupper där ena gänget först börjar göra fint i matsalen och sedan lagar mat när andra gruppen dukar..

Om ni vill ha kurs utanför våra lokaler behöver vi få bra information om kökets möjligheter.

Utanför våra lokaler kostar kursen 795:- per person

Dryck tillkommer.

Menyexempel vid matlagningskurs buffé

Tillsammans med våra kockar lagar ni en trevlig buffé där vi använder ekologiska, närproducerade & säsongsbetonade råvaror. Vi lagar inte utifrån recept utan leker och provar oss fram tills vi känner att smakerna sitter. Nedan några av de moment som brukar ingå:

Röka och sota – 2 olika proteinkällor, t ex kyckling och lax 

Raw grönsaker 

Rosta grönsaker 

Göra Röror och såser

Baka eget surdegsbröd 

Baka Raw foodbrownie med hallonsås

Menyer matlagningskurs

Plocka ihop er egen 3-rättersmeny utifrån menyn nedan. Vår kock hjälper till att laga.

Förrätter:

Skummad jordärtskocksoppa med halstrad pilgrimsmussla, surdegskrutonger & syrad kålrabbi

Hackad tartar på oxfilé med dragonemulsion, picklad rödlök, morotspuré, samt crudité på gul morot

Hemgjord ravioli fylld med ostronskivling och persilja samt tomat 

Varmrätter:

Grillad ryggbiff med körvelbearnaise, hemgjorda pommes frittes, lökringar samt tomatsallad

Knaperstekt ankbröst med demiglace smaksatt med apelsin, rårakor samt pannstekt brysselkål

Halstrad gös med puylinser, hyvlade blandade bönor, vitvinsskum samt rödbetscrème smaksatt med brynt smör

Desserter

Ljummen chokladfondant med hallonmaränger, med blandade marinerade bär 

Äppelterrine med hemgjord vaniljsås och kanderade valnötter 

Citrontarte med italiensk maräng och blåbärskompott

nyttigt att känna till

Härliga lokaler? Vi har flera fina lokaler för alla typer av fester och konferenser. Bland annat Matdistriktet på Kungsholmen och Kajplats 18 utmed Strandvägen. Maila oss på mail@ettlitetkok.se för mer info.

Frakt & fraktkostnad: I frakt ingår utkörning och vid behov upphämtning. Beställ gärna så att vi kommer 45 minuter innan ni planerar att äta, då hinner vi korrigera ev. leveransmisstag

Lunchordrar över 1000 kronor vardagar 07:30-15:30 gratis inom tull. Fraktkostnaden varierar annars beroende på adress och klockslag. Frakt utom tull tillkommer alltid minimum 345:-.

Personal: Alltid 4 timmar minsta debitering. Serveringspersonal kostar 350:- i timmen + moms, kockar kostar 380:- i timmen + moms. Debiteringen påbörjas från att vi lämnar vår restaurang på Warfvinges väg till att vi kommer tillbaka dit.

Minimiantal för bufféer: 8 personer.

Moms: Tillkommer på alla priser där inte annat är skrivet 12%, alkoholhaltiga drycker 25%

Fakturaavgift: För respektive faktura debiterar vi 50:- i fakturaavgift.

Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-660 71 09   mail@ettlitetkok.se
12 % moms tillkommer