stäng
Offertförfrågan

Hela cateringmenyn

Inget är för litet eller för stort - bara fantasin sätter gränser.

Allt inom catering

Skicka förfrågan eller bokning till mail@ettlitetkok.se eller ring oss på 08-660 71 09

För mer information om leverans och priser kika här >>>

Fråga oss så hjälper vi till

Vi kommer till er med god mat och dryck såsom ni önskar och vi hjälper mer än gärna till med planeringen. Läs våra menyer och låt er inspireras till en lyckad tillställning. 
Menyerna går att fixa och trixa med hur mycket som helst, så att ni får det som ni vill. (Priset kan dock variera något beroende på hur ni fixar och trixar).

Nyttigt att känna till

Personal: Behöver ni personal till festen hjälper vi gärna till. Vi hjälper er med planeringen och berättar gärna hur mycket vi anser att ni behöver för att det ska bli bra service. Generellt brukar vi rekommendera en personal per var 20:e gäst vid bordsservering. Vi debiterar alltid minst fyra timmar och debiteringen påbörjas när vi lämnar vår restaurang på Warfvinges väg och avslutas när vi kommer tillbaka dit.

  • Den första personalen vi skickar är alltid en rutinerad servitör/hovmästare som kostar 420:- i timmen + moms.
  • För varje serveringspersonal utöver det tar vi 400:- i timmen + moms.
  • Kockar kostar 420:- i timmen + moms.
Dessutom OB-tillägg 50:- i timmen efter klockan 20:00 på vardagar samt efter 16:00 på lördagar och hela söndagar.

Till sällskap över 40 personer som äter trerätters eller 50 personer som äter buffé med dryckesservering vid bordet och önskar personal servering av dryck vid bordet personal skickar vi minst en serveringspersonal samt en rutinerad hovmästare som även hjälper till att servera allt för att kvalitén ska bli hög på ert arrangemang. Sammanlagt pris för dessa två personal är 820:- i timmen

Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-660 71 09   mail@ettlitetkok.se
12 % moms tillkommer