stäng
Offertförfrågan

Hela cateringmenyn

Inget är för litet eller för stort - bara fantasin sätter gränser.

Fråga oss så hjälper vi till

Vi kommer till er med god mat och dryck såsom ni önskar och vi hjälper mer än gärna till med planeringen. Läs våra menyer och låt er inspireras till en lyckad tillställning. 
Menyerna går att fixa och trixa med hur mycket som helst, så att ni får det som ni vill. (Priset kan dock variera något beroende på hur ni fixar och trixar).

Nyttigt att känna till

Härliga lokaler: Vi har flera fina lokaler för alla typer av fester och konferenser. Bland annat Matdistriktet på Kungsholmen och Kajplats 18 utmed Strandvägen. Maila oss på mail@ettlitetkok.se för mer info.

Frakt & fraktkostnad:I frakt ingår utkörning och vid behov upphämtning. Lunchordrar över 1000 kronor vardagar 07:30-15:30 gratis inom tull. Fraktkostnaden varierar annars beroende på adress och klockslag. Frakt utom tull tillkommer alltid minimum 345:-.

Personal:Alltid 4 timmar minsta debitering. Serveringspersonal kostar 350:- i timmen + moms, kockar kostar 380:- i timmen + moms. Debiteringen påbörjas från att vi lämnar vår restaurang på Warfvinges väg till att vi kommer tillbaka dit.

Minimiantal för bufféer: 8 personer.

Moms: Tillkommer på alla priser där inte annat är skrivet 12%, alkoholhaltiga drycker 25%

Fakturaavgift: För respektive faktura debiterar vi 50:- i fakturaavgift.

Vårt miljöarbete

På Ett Litet kök lever vi i nuet, men vi tänker på framtiden. Därför källsorterar vi alla våra sopor och säljer dem så att de kan bli biogas. Vi försöker i den mån det är möjligt att arbeta ekologiskt, närproducerat och i säsong. Har du fler idéer eller önskemål om hur vi kan jobba för miljön? Hör av dig till oss! Vi är alltid öppna för nya idéer!
Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-660 71 09   mail@ettlitetkok.se
12 % moms tillkommer